Børnemusik

Jorden rundt på 45 minutter Malthe & Viggo spillede mere 1066 koncerter.
Her kan du høre alle sangene 


BØRNEGRISENE OG DET MEGA STORE MONSTER
DET MAN ER BANGE FOR, BEHØVER IKKE ALTID AT VÆRE FARLIGT
En højtlæsningsbog til de 3 – 6 årige
Tekst og fotos: Viggo Steincke 

Se TV indslaget om det mega store monster…hvis du tør!

 

Velegnet til højtlæsning

Anmeldelser:
Børnegrisene og det mega store monster er helt sikkert en historie barnet vil ønske at høre igen, og herfra får bogen fem store stjerner ud af seks mulige for den vel gennemførte bog, som opfylder de ønsker vi som forældre kan stille til sådan en højtlæsningsbog
Henrik V Blunck, blogger

Børnegrisene og det mega store monster er en kvalitetsbog, der på fineste vis bidrager til den vigtige dialog om alt det farlige, der (måske) findes i denne verden. Den understøtter den nødvendige bearbejdningsproces, man som barn anno 2018 er nødt til konstant at være i, for at kunne håndtere det bombardement af indtryk, verden præsenterer én for. Og den danner en god base for sammen med en voksen at sætte ord på, hvad indtrykkene gør ved én og hvordan man forholder sig til alt det, der virker farligt. Tak Viggo Steincke for det.
Ianneia Meldgaard
Cand. mag og selvstændig konsulent – og mormor til Hubert

Journalist Kurt Baagø har lavet et radioindslag 

Baggrund
En dag fik jeg lov til at gå ind i Thingbæk Kalkminer – endda helt alene. Det var spændende at være i den store grotte; nærmest som et rigtigt eventyr med statuer af dyr, mennesker og fantasiskabninger.
Mens jeg slentrede rundt i mine egne tanker, gik lyset ud, og der blev fuldstændig buldrende mørkt.
Min første tanke var, at jeg ville fare vild og aldrig mere se dagens lys. Jeg begyndte langsomt at bevæge mig mod udgangen, eller det vil sige, i den retning, hvor jeg troede udgangen lå. I stedet stødte jeg ind i væggen. Nu var jeg for alvor bange, og mange tanker hvirvlede gennem hovedet.
Så mærkede jeg den lille lygte, der lå i min lomme. Tilfældigvis kom jeg til at lyse på min hånd. Skyggen fra hånden blev mega stor på grottens væg. Den så uhyggelig ud, men det var jo bare mig selv, og sådan opstod ideen til denne højtlæsningsbog, at det man er bange for, ikke altid behøver at være farligt.

En lille sang til BørneGrisene 
:// Den klammeste grotte uden lys //:
:// To grise grynter og mega gys //:
:// Og et monster på en væg //:
:// Det er bare mig og kun for skæg //:
Vokal: Malthe Nielsen

 

Tak for skriveophold Klitgaarden Fonden
Tak til lyseslukkeren Anette fra Thingbæk Kalkminer